DİYARBAKIR / BAĞLAR - Bağlar İmam Hatip Ortaokulu

Ara

Kurumumuz Psikolojik Danışmanı Ebru Şule KARAMAN tarafından tüm okul personeline, öğrenci ve velilerine kadına yönelik şiddeti önleme amaçlı farkındalık semineri verilmiştir. Aynı zamanda konu ile alakalı broşür dağıtılmıştır ve panolara afişler asılmıştır.

Ara

Öğretmen ve ögrencilerimizde ilkyardım bilincinin geliştirilmesi için okulumuzda ilkyardım semineri verildi.

Ara

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve Şehit Öğretmenlerimizi saygı, minnet ve özlemle anarken, nesilleri ışığıyla aydınlatan tüm öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutlarız.

Kas

Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın mimarı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikal edişinin 85'inci yıldönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. Türk milletinin kurtuluş ve varoluş mücadelesinin en büyük kahramanı, büyük önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK öğrencilerimiz tarafından hazırlanan programla anıldı. Okul idaresi, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşen program ilgiyle izlendi.

Anma töreninde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

Öğrencilerimize yaşadıkları ortamları temiz kullanmalarını sağlamak amacıyla yürüttüğümüz projemizde.en yüksek puanı alarak "Ekim Ayının En Temiz Sınıfı" flamasını kazanan 5-B sınıfı öğrencilerimizi ödüllendirmek ve diğer öğrencileri doğru davranışlara teşvik etmek amacıyla film izleme etkinliği gerçekleştirdi.

Kas

Okulumuzda öğrencilerimize Tübitak Bilim Söyleyişi yapıldı. Okulumuz tübitak proje yürütücüsü Ömer Faruk ORTAÇ'a düzenlemiş olduğu bu söyleyişiden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Öğrencilerimize yaşadıkları ortamları temiz kullanmalarını sağlamak amacıyla yürüttüğümüz projemizde Sağlık, Temizlik ve Beslenme kulübü öğrencileri tarafından haftanın ve ayın en temiz sınıfını seçme uygulaması yapılmaktadır.

En yüksek puanı alarak "Ekim Ayının En Temiz Sınıfı" flamasını kazanan 5-B sınıfı öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in 100. yılı okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla yapılan tören ile coşkuyla kutlandı.

Törenin yapılmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Sağlıklı yaşam projesi çerçevesinde okulumuzda beden eğitimi öğretmeni Kadri GÜRHAN eşliliğinde öğrencilerimiz sabah sporu yaptı.

Ekm

Okulumuz öğrencileri atasözleri  ve deyimlerimizi daha kalıcı ve somut bir şekilde kavrayabilmeleri için okul içinde öğrencilierimizin hazırladığı atasözleri ve deyimlerin maket halinde anlatıldığı sergi düzenledi. Öğrencilerimiz sergiye büyük ilgi gösterdi.

Emeği geçen Türkçe Öğretmenimiz Ezgi AKTÜRK'e ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda 2023-2024 eğitim-öğretim yılı 1. Dönem Veli Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya katılan velilere sınıf öğretmenleri tarafından öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimlerine dair bilgiler verildi.

Toplantıya katılan ve iyi dileklerini paylaşan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Öğrencilerimize yaşadıkları ortamları temiz kullanmalarını sağlamak amacıyla yürüttüğümüz projemizde Sağlık, Temizlik ve Beslenme kulübü öğrencileri tarafından haftanın en temiz sınıfını seçme uygulaması yapılmaktadır.

En yüksek puanı alarak "Haftanın En Temiz Sınıfı" flamasını kazanan 7-B sınıfı öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

En yüksek puanı alarak "Haftanın En Temiz Sınıfı" flamasını kazanan 6-B ve 5-B sınıfı öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

En yüksek puanı alarak "Haftanın En Temiz Sınıfı" flamasını kazanan 5-B sınıfı öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

8.sınıf öğrencilerimizi LGS'ye motive etmek ve liseleri daha yakından tanımalarını sağlamak amacıyla sınavla öğrenci alan Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, Sosyal Bilimler Lisesi ve Güzel Sanatlar Lisesini ziyaret ettik.

Okul idaremize ve geziyi organize eden rehber öğretmenimiz Ebru Şule KARAMAN'a teşekkür ederiz.