DİYARBAKIR / BAĞLAR - Bağlar İmam Hatip Ortaokulu

Eyl

Okul rehber öğretmenimiz Ebru Şule KARAMAN tarafından tüm öğretmenlerimize "Eğitim Ortamlarında Dijitalleşmenin Sosyal ve Psikolojik Etkileri" ve "Temizlik" konuları ile ilgili seminer verdi. Daha sonra bu konu ile ilgili alınabilecek önlemler hakkında görüşüldü.

Eyl

Sayın Bakanımız Mesleki Çalışma Programı kapsamında 4 Eylül 2023 Pazartesi günü saat 10.00’da Eğitim Bilişim Ağı (EBA) platformu üzerinden öğretmenlerimize çevrim içi hitapta bulundu.

Okulumuzda etkileşimli tahta üzerinden öğretmenlerimiz yayını takip ettiler.

Haz

Tütün ürünü kullanımının sağlık ve diğer zararları konusunda toplumda farkındalık oluşturmak, tütün ürünü kullananlara bırakmaları yönünde bilinç kazandırmak ve sağlıklı yaşam davranışlarını geliştirmek amacıyla Ülkemizde 31 Mayıs Günü "Dünya Tütünsüz Günü" olarak kutlanmaktadır.

May

Okulumuzda Sosyal Bilgiler Öğretmeni Kenan UYGUR Koordinatörlüğünde münazara etkinliği yapıldı. Münazaraya katılan gruplardan biri teknolojinin yararları konusunu diğer grup teknolojinin zararları konusunu savundu. Münazara bütün öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla okul bahçesinde yapıldı.

May

Okulumuzu ziyaret eden Bağlar Kaymakamı Sayın İsmail PENDİK kurumumuzun sınıf ve atölye ortamlarını ziyaret etti.

May

Okulumuzda sınıflar arası bilgi yarışması yapıldı. Her şubeden 3 öğrenci seçildi. Bilgi yarışmasına katılan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuzda sınıflar arası futbol turnuvası düzenlenmiştir.

"Trafik ve İlkyardım Haftası" konulu pano çalışmamız

May

Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz bayramlaştı.

Öğrencilerimize kolonya tutuldu ve bayram şekeri ikram edildi.

Ara

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Sevim BODAKÇI öğrencilerimizin problemlerini tespit etmek için problem tarama anketi uyguladı.