DİYARBAKIR / BAĞLAR - Bağlar İmam Hatip Ortaokulu

May

Okulumuzda Bahar Şenlkleri kapsamında sınıflar arası futbol turnuvası düzenlendi. Turnuva birincisi olan 8/A sınıfı öğrencilerimize düzenlenen törende Okul Müdürümüz Murat Güneş tarafından ödülleri taktim edildi.

Turnuvayı düzenleyen Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Kadri GÜRKAN'a ve turnuvaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda Bahar Şenlkleri kapsamında öğrencilerimiz tarafından hazırlanan resim sergisi düzenlendi. Etkinliği gerçekleştiren Değerli Resim Öğretmenimiz Demet PEKKOLAY'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda Bahar Şenlkleri kapsamında öğrencilerimiz tarafından fon müziği eşliğinde şiirler okundu. Şiir ve edebiyat atmosferinde nefeslenmenin ve tazelenmenin hazzıyla öğretmen ve öğrencilerimiz şiir dinletisini ilgiyle dinlediler.

Etkinliği gerçekleştiren Değerli Türkçe Öğretmenimiz Ezgi AKTÜRK'e ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda Bahar Şenlkleri kapsamında öğrencilerimiz tarafından canlandırılan tiyatro gösterisi yapıldı. Emeği geçen Değerli Türkçe Öğretmenimiz Sultan ELİAÇIK KAPLAN'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Türkçe Öğretmenimiz Sultan ELİAÇIK KAPLAN'ın yönetmenliğinde hazırlanan tiyatro gösterimizden görüntüler.

Nis

Okulumuzda bahar şenlikleri kapsamında 29 Nisan - 3 Mayıs tarihleri arasında çeşitli spor etkinlikleri, yarışmalar ve sahne performansları gerçekleştirilecektir. Yarışmada dereceye giren öğrenciler şenlik sonunda ödüllendirilecektir.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

Başta Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Kenan UYGUR olmak üzere emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi vesilesiyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle aniyoruz.

Bu anlamlı programı hazırlayan sevgili öğrencilerimize ve değerli Türkçe öğretmenimiz Helin Berçem ÖZTÜRK'e teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart 1921´de Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilen bağımsızlığımızın sembolü İstiklâl Marşı´mızın 103. yılını kutluyor,  İstiklal Marşı Yazarı Mehmet Akif ERSOY' u ve istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Okulumuzda 2023-2024 eğitim-öğretim yılı 2. Dönem Veli Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya katılan velilere sınıf öğretmenleri tarafından öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimlerine dair bilgiler verildi. Rehber öğretmenimiz tarafından velilere ergenlik dönemi özellikleri ve aile içi iletişimin önemi hakkında bilgi verildi.

Toplantıya katılan ve iyi dileklerini paylaşan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenimiz Yasir KATKICI koordinatörlüğünde vakti kuşanmak projesi kapsamında öğrencilerimiz ile abdest etkinliği düzenlendi.

Emeği geçen Yasir KATKICI öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

Türkçe öğretmenimiz Ezgi AKTÜRK rehberliğinde öğrencilerimiz, atasözleri ve deyimler sergisi düzenledi. Sergimizden fotoğraf kareleri panoda sergilendi.

Emeği geçen Türkçe öğretmenimiz Ezgi AKTÜRK ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Türkçe öğretmenimiz Ezgi AKTÜRK koordinatörlüğünde öğrencilerimiz ile çeşitli etkinlikler yapıldı. Ayrıca konu ile alakalı pano çalışması yapmıştır. Emeği geçen Ezgi AKTÜRK, Ebru Şule KARAMAN, Fuat SİMEKLİ ve Emrullah DOĞAN öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Türkçe öğretmenimiz Sultan ELİAÇIK KAPLAN, öğrenciler ile pano çalışması yapmıştır.

Ara

Öğrencilerimize  tutumlu olmanın, yatırım yapmanın ve ''yerli malı kullanmanın önemi'' vurgulamak amacıyla okulumuzda Yerli Malı Haftası kutlandı.

Ara

Kurumumuz Psikolojik Danışmanı Ebru Şule KARAMAN tarafından tüm okul personeline, öğrenci ve velilerine kadına yönelik şiddeti önleme amaçlı farkındalık semineri verilmiştir. Aynı zamanda konu ile alakalı broşür dağıtılmıştır ve panolara afişler asılmıştır.